Provjerite let i podnesite zahtjev za naknadu štete

Možete brzo i jednostavno provjeriti svoj let, samo za nekoliko minuta, koristeći obrazac zahtjeva za naknadu štete na našoj web stranici. Unesite broj leta i datum leta i saznajte imate li pravo na naknadu. Ako vaš let prođe provjeru, možete odmah podnijeti zahtjev za naknadu štete. Provjerite svoj let besplatno!

 

Potvrda

Naši stručnjaci za let će procijeniti vaš zahtjev za odštetu u roku od 24 sata od podnošenja. Oni će procijeniti je li vaš zahtjev pravno valjan. Pomoću podataka o letovima iz cijelog svijeta, možemo prodrijeti u vaš slučaj, kako bismo uspješno potraživali vašu naknadu tijekom pregovora sa zračnim prijevoznikom.

 

Izgradnja slučaja

Kako bismo uspješno obradili vaš zahtjev, što je brže moguće, potrebni su nam određeni dokumenti. Nakon podnošenja zahtjeva za naknadu štete, primit ćete nekoliko poruka преко e- pošte za aktivaciju vašeg korisničkog računa. Možete jednostavno priložiti potrebne dokumente, kao što su potvrda rezervacije i е-kartе, ili pratiti cijeli proces od početka do kraja. Kliknite ovdje za prijavu.

 

Podnosimo zahtjev za vas

Nakon prikupljanja dokumenata i podataka, podnosimo zahtjev za naknadu štete. Izrađujemo personalizirana pisma i pregovaramo sa zračnom prijevozniknom u vaše ime. Ako je potrebno, pokrenut ćemo pravne postupke protiv zračnog prijevoznika: sve je to uključeno u cijenu, bez dodatnih troškova!

 

Primite vašu naknadu

Princip poslovanja je „ako ne uspijemo, ne naplaćujemo“. Naplaćujemo 24% od cjelokupnog iznosa naknade nakon uspješnog završetka zahtjeva, tj. primitka vaše odštete. Ne tražimo plaćanje unaprijed, niti vam naplaćujemo ako ne primite odštetu, tako da niste izloženi financijskom riziku!

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem claim24.hr, prihvaćate našu politiku o kolačićima. cookie policy.      PRIHVATI