Odricanje od odgovornosti

Claim24 B.V. (Gospodarska komora: 71375341) ovime vam daje pristup [] i poziva vas da koristite usluge koje se nude. [] zadržava pravo izmjene sadržaja ili uklanjanja dijelova u bilo koje vrijeme bez obveze da vas obavijesti o tome. Ako želite više informacija ili imate pitanja u vezi s odricanjem od odgovornosti na našoj stranici, slobodno nam se obratite, kontakt na e-poštu: [].

 

Ograničena odgovornost

[] nastoji ažurirati i/ili dopuniti sadržaj [] što je češće moguće. Ipak, [] ne jamči potpunost, pouzdanost i točnost informacija o [].[] ne prihvaća odgovornost za nedovoljnu jasnoću, greške ili netočnost.

 

Materijali prikazani na [] ne sadrže nikakva jamstva. Ovi materijali mogu se promijeniti u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti od [].

 

Svaki postupak koju biste poduzeli protiv informacija koje ste pronašli na web stranici [] je isključivo na vaš vlastiti rizik. [] ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja proizlazi ili je povezana s korištenjem informacija na web stranici [].

 

[] također nisu odgovorni za hiperpoveznice na web stranici [] koje vode na druge web stranice ili usluge trećih strana. Iako nastojimo pružiti visokokvalitetne poveznice, moguće je da se sadržaj ovih poveznica može promijeniti bez prethodne obavijesti i prije nego što ih možemo izbrisati.

 

Autorsko pravo

Sve informacije na web stranici [] su i ostaju vlasništvo []. Sva prava intelektualnog vlasništva koja se povezane s takvim informacijama pripadaju []. Razmjena, reproduciranje, dijeljenje ili povreda navedenih prava na bilo koji drugi način nije dopušteno bez pisanog pristanka [].

 

Ovlaštenje

Korištenjem naše stranice pristajete na naše Odricanje od odgovornosti i uvjetima koji proizlaze.

 

Ostalo

Ovo odricanje od odgovornosti može se promijeniti s vremena na vrijeme.

Ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem claim24.hr, prihvaćate našu politiku o kolačićima. cookie policy.      PRIHVATI